Kund: SKL Kvalitetsregister - Projekt: Film "Tiga är silver tala är guld"

Hogia har fokus på utveckling.

Hogia-gruppen består av 27 bolag i Norden och Storbritannien med sammanlagt över 600 medarbetare. Med programvaror som gemensam nämnare bedriver Hogia-gruppen i dag verksamhet inom tre områden: ekonomi- och affärssystem, personaladministrativa system och transportsystem.

Hogia-gruppen är en kunskapsintensiv koncern där medarbetarna är den i särklass viktigaste resursen. Hogia (hogia.se) sätter individen och personlig utveckling i fokus och de erbjuder en småskalig miljö präglad av entreprenörskap, med goda möjligheter för varje medarbetare att få ta ansvar och att utvecklas i sin yrkesroll.

Doppio fick uppdraget, tillsammans med vår samarbetspartner Marielle Korend Larsson, att göra en rekryteringsfilm som nu används för att få fler personer att söka anställning hos Hogia. Fram till 2020 ska de öka antalet anställda med 150 personer. Vi är glada att få arbeta med Hogia som är ett spännande företag och deras policy 50/50 tycker vi mycket om. Det innebär att fördelningen mellan anställda män och kvinnor är idag 50/50, precis som den har varit sedan starten för drygt 30 år sedan!

Resultatet av vår film finner ni här: www.hogia.se/jobba_hos_oss_13437.asp

/ Hans Wikkelsö, 2015-11-08

Göteborgsvarvet Marathon

 

SKL "Tiga är silver, tala är guld"