Sov gott på campingplatsen!

Camping måste inte innebära dålig sömn. Tvärtom är det många som känner att en natt i ett tält eller husvagn är något som ger så mycket mer energi. Visst du kanske kommer hem trött efter campingen i kroppen. Men rent psykiskt har du laddat batterierna genom att komma naturen nära och umgås med familj och vänner.

Om du spenderar natten för att till exempel ta astrofoto mitt ute i skogen så kommer du ju inte att sova så många timmar. Ändå kan detta ge dig så mycket kraft så din camping blir en källa till mer energi för vardagen.

Var ska du sova?

Oavsett om du kör rätt ut i ödemarken eller tar dig till en campingplats så kommer du att ha lite olika val för sömn. På en typisk campingplats finns det plats för husbilar såväl som områden att slå upp tält på. Du kanske väljer att använda ett biltält för att sova tryggt på bilens tak.

Om du vill sova ute i det fria så kan du fundera lite på saker som liggunderlag eller kanske en hängmatta som du fäster upp mellan två träd. Det kanske inte krävs mer än ett vindskydd en varm sommarnatt för att du ska sova bekvämt utomhus.